Wasserij Juliana viert 100-jarig bestaan

mrt 29, 2024 | Nieuws

Wasserij Juliana uit Oosterhout is een begrip in Brabant. En niet zonder reden. De wasserij viert dit jaar namelijk haar 100e verjaardag. Een enorme mijlpaal, waar Harry en Jur van Laarhoven vanzelfsprekend erg trots op zijn.

Wasserij Juliana is opgericht in 1924 in Oosterhout en is een echt familiebedrijf. Het is ondertussen alweer drie generaties onder leiding van de familie Van Laarhoven. In de loop der jaren is er veel veranderd. Waar ze voorheen vooral de was voor particulieren en lokale bedrijven deden, hebben ze nu hun klantenbestand uitgebreid en verzorgt Wasserij Juliana de was voor horeca, industrie én zorginstellingen.

Sinds 1994 is Harry van Laarhoven eigenaar van de wasserij en sinds 2021 is ook Jur van Laarhoven werkzaam binnen het bedrijf. Hierbij stuurt Harry de vloer aan en is Jur verantwoordelijk voor het kantoorgedeelte. Wasserij Juliana doet iedere dag weer haar best om zich te onderscheiden als echte kwaliteitswasserij en wil voor haar klanten een partner zijn voor de complete textielreiniging.
Hierbij staat ook maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.
Dit komt tot uiting in de volgende aspecten: moderne energiebesparende machines, energiezuinige lampen en het hergebruiken van water. Daarnaast maken ze gebruik van fosfaatvrije wasmiddelen en voldoen hun vrachtwagens aan de allerhoogste milieunorm.

Wasserij viert het 100-jarig bestaan in april met een walkthrough en een feest bij hen op locatie in Oosterhout.