Over ons

Over Textielservice.info

Textielservice.info is het online kennisplatform van de textielverzorgingsbranche. Het bevat een breed spectrum aan nieuws dat varieert van wekelijkse actualiteiten tot achtergrondartikelen en kennisdossiers.

Dit kennisplatform richt zich op de mensen die werken in de textielverzorgingsbranche: de Nederlandse stomerijen, wasserijen en hun toeleveranciers. Maar ook mensen die in relatie staan met de branche kunnen er terecht. De site is vrij toegankelijk en bevat relevante informatie voor iedereen die thuis wil raken in de branche.

Textielservice.info wordt uitgegeven door Linssen Bureauservices in opdracht van de Stichting Vakblad Textielbeheer namens de drie brancheverenigingen FTN, NETEX en VEMATEX. Samen vertegenwoordigen zij met meer dan 500 bedrijven de Nederlandse textielverzorging, die met ca 10.000 mensen een totaalomzet genereert van circa 1 miljard euro per jaar. Schoon textiel is belangrijker dan men vaak denkt: zonder schone handdoeken geen verhuurde hotelkamer, zonder schoon laken in het ziekenhuis geen zorg.

Arthur Linssen

Arthur Linssen

Directeur Linssen Bureauservices

Textielservice.info
is een uitgave van
Linssen Bureauservices B.V.

Bezoek-adres:
Buys Ballotstraat 4
4207 HT Gorinchem

Post-adres:
Postbus 3066
4200 EB Gorinchem

info@textielservice.info
(085) 902 93 86

KVK: 86710524
BTW nr: NL004053238B12

Privacy reglement