Adverteren

Textielbeheer

TextielBeheer is een medium dat adverteerders de mogelijkheid biedt om te communiceren met de textielverzorgingsbranche. Het medium wordt gemaakt onder toezicht van deskundigen uit de textielverzorgingsbranche en heeft een groot bereik onder vaste relaties en potentiële accounts. Wij bieden advertentiemogelijkheden aan in het geprinte vakblad, het E-news en de website. De website heeft ruim 25.000 bezoekers per jaar en biedt interactieve communicatiemogelijkheden, zoals advertenties, banners, links en een bedrijfsprofiel met een link naar de eigen website. 

Doelgroep

De doelgroep van TextielBeheer omvat niet alleen de gehele textielverzorgingsbranche, maar ook gerelateerde partijen als de overheid, opleiders, adviseurs en onderzoekers. Adverteerders kunnen gebruik maken van een combinatie tussen het vakblad, E-news en de website om hun doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Het vakblad

Adverteren in het vakblad biedt directe toegang tot een geïnteresseerd publiek, en is dan ook een effectieve manier om gedetailleerde informatie te verstrekken over producten of diensten aan potentiële klanten.

De website

Adverteren op de website biedt een breed bereik, en stelt adverteerders in staat hun boodschap effectief online over te brengen en potentiële klanten te bereiken op een interactieve manier.

E-news

Advertenties in E-news berichten worden iedere week rechtstreeks naar de inbox van abonnees verstuurd, wat zorgt voor een persoonlijke vorm van communicatie.

Neem contact op:

(+31) 085 – 902 93 86
info@textielservice.info