Vakbeurs Safety&Health@Work op  2 en 3 oktober 2024

jun 7, 2024 | Nieuws

Op 2 en 3 oktober 2024 vindt Safety&Health@Work 2024 plaats in Ahoy Rotterdam. De vakbeurs voor safety-professionals. De beurs wordt gecombineerd met het congres van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK). Het tweedaagse evenement wordt bezocht door meer dan 3.000 directieleden, veiligheidsdeskundigen, preventiemedewerkers, ARBO-specialisten, facility managers, QSHE-managers, inkopers, HR-functionarissen en brandpreventie medewerkers.

Over de beurs
Het thema van beide evenementen is ‘Veiligheid in transitie’. Deelnemers en sprekers zullen zich buigen over de grote vraagtekens voor veiligheidskundigen in een veranderende wereld. Er ligt een sterke focus op beschermende kleding, kennis en opleidingen, technologie en robotica, veiligheidsmiddelen en -materialen.

Bezoekers kunnen het volgende verwachten:

  • Innovatie en inspiratie: Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheidsapparatuur, gezondheidsprogramma’s en technologische oplossingen die bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van u en uw collega’s.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet meer dan 100 exposanten op de beursvloer en doe mee aan het nieuwe matchmaking programma, waarbij u onder meer 1-op-1 afspraken kan maken met exposanten naar keuze! (Het matchmaking programma is operationeel vanaf september.)
  • Kennistheater: Doe waardevolle kennis op en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het kennistheater op de beursvloer. Op de eerste dag wordt het kennisprogramma geopend door Melvin Redeker, professioneel bergbeklimmer. In zijn verhaal deelt Melvin zijn inzichten over veiligheid die onder extreme situaties zijn getest en juist ook goed werken in organisaties en de industrie.

Verder bestaat het kennisprogramma uit onder andere sprekers van bedrijven als Dura Vermeer & Heijmans en komen ook slachtoffers van arbeidsongevallen aan het woord om hun verhalen te delen.

Bekijk hier het voorlopige programma.

De beurs is gratis te bezoeken. U dient zich wel vooraf te registreren.