Nieuwe editie vakblad Textielbeheer

mrt 15, 2024 | Nieuws

De nieuwe editie van het vakblad Textielbeheer is uit. Textielbeheer is het branchemagazine van de Nederlandse textielverzorgingsbranche. Het verschijnt zes keer per jaar als fysiek magazine en wordt verspreid onder de leden van de brancheverenigingen en andere geïnteresseerden.

Het medium wordt gemaakt onder toezicht van deskundigen uit de textielverzorgingsbranche en wordt hierom ervaren als een waardevolle bron van nieuws, informatie en communicatie binnen de branche. Des te meer gezien het dynamische karakter van de branche.

De textielverzorgingsbranche is een branche in beweging. Thema’s als verduurzaming, procesoptimalisatie, robotisering en service-innovatie zijn aan de orde van de dag. Hierbij zijn vakmanschap, service en klantgerichtheid dé kritische succesfactoren. Over precies deze onderwerpen (en meer) schrijft Textielbeheer.

Het feit dat het vakblad nog steeds als fysiek magazine verschijnt, maakt het des te waardevoller.
Een analoog middel in een digitale wereld valt meer op en zorgt voor meer contact met de lezer. De lezer is geconcentreerder en wordt beter bereikt. Dit leidt tot vertrouwen en dat maakt het vakblad een gewild medium voor adverteerders.

Qua doelgroep omvat het vakblad de gehele branche van textielverzorging. Aan de kant van de toeleveranciers zijn dit ondernemers, inkopers, facility managers, productmanagers en directieleden. Het lezerspubliek aan de gebruikerszijde omvat facilitaire diensten in de gezondheidszorg, horeca en industrie. Daarnaast zijn de leden van de brancheverenigingen FTN, Netex en Vematex trouwe lezers en vindt het blad steeds meer zijn weg bij beleidsmakers van de overheid.

Meer weten, lid worden of adverteren? Neem dan contact op via info@textielservice.info.

Lees meer artikelen in deze categorie