Nieuw kantoor secretariaatsbureau

feb 1, 2023 | Nieuws

Linssen Bureauservices verzorgt vanaf heden het branchesecretariaat voor de textielverzorging in Nederland in het kantoor in Gorinchem.

Per 1 januari heeft Linssen Bureauservices de dienstverlening voor het branchesecretariaat overgenomen van M&P Bureauservice. Linssen Bureauservices is opgericht door Arthur Linssen, die de afgelopen anderhalf jaar via M&P Services werkzaam is geweest bij het branchesecretariaat en voor velen in de branche al een bekend gezicht zal zijn. Linssen Bureauservices staat met een team enthousiaste mensen klaar voor de brancheverenigingen en stichtingen in de Textielverzorging. De afgelopen tijd is de overname samen met M&P Bureauservice zorgvuldig voorbereid, zodat de dienstverlening direct door kan gaan en kennis behouden blijft. Maak kennis met het ledenserviceteam, de specialisten en het nieuwe kantoor.

Een nieuw kantoor in Gorinchem

Linssen Bureauservices heeft een ruim en licht kantoor betrokken in Gorinchem. Dit kantoor is snel te bereiken vanaf de snelweg en heeft ruime parkeergelegenheid. Het biedt een prettige ruimte voor overleg en het ontvangen van bezoekers. Vergaderingen, bijeenkomsten en trainingen zullen regelmatig op dit kantoor georganiseerd worden. De medewerkers van Linssen hopen de leden van de verenigingen snel op het kantoor te kunnen begroeten.

Verder kunt u het secretariaat blijven bereiken op de vertrouwde e-mailadressen en via de vaste websites.

Het team van Linssen Bureauservices

Voor het bureausecretariaat werkt een enthousiast vast ledenserviceteam. Dit zijn de mensen die leden aan de telefoon krijgen als ze bellen en die leden ontmoeten op het kantoor. Daarnaast werkt het secretariaat met specialisten die op verschillende onderwerpen en dossiers werkzaam zijn. Leon Vincken is de vaste partner voor alle dossiers en activiteiten over arbeidsvoorwaarden en pensioenen. Henk Gooijer is de vertrouwde partner voor het technisch kenniscentrum. Beide namen zijn leden de afgelopen jaren al regelmatig tegengekomen bij bijeenkomsten of in het vakblad Textielbeheer waar ze veelvuldig hun kennis delen. Daarnaast heeft het secretariaatsbureau contracten met een groot aantal specialisten voor alle vraagstukken en onderwerpen die van belang zijn om de dienstverlening aan de branches goed in te vullen. Hierbij is de kwaliteit en de continuïteit van onze dienstverlening gegarandeerd.

De nieuwe contact-gegevens:
Linssen Bureauservices B.V.
Buys Ballotstraat 4
4207 HT Gorinchem
Telefoonnummer: 085-9029393
Het postbusadres vervalt

Nieuwe telefoonnummers van de verenigingen en stichtingen
Netexcare	085-902 93 80
FTN  en CITV	085-902 93 81
Netex		085-902 93 82
Vematex		085-902 93 83
TCT		085-902 93 84
TKT		085-902 93 85
Textielbeheer	085-902 93 86

Arthur Linssen

 

Na bijna anderhalf jaar voor de branche actief te zijn draag ik vanaf 1 januari 2023 de eindverantwoordelijkheid voor de dienstverlening aan de verenigingen. Ik kijk uit naar een productieve en prettige samenwerking. De eerste vergaderingen van het nieuwe jaar zijn alweer gepasseerd, waaronder een aantal op ons nieuwe kantoor. We zijn er dan ook klaar voor om de verenigingen in hun ambities te ondersteunen.

 

Ik ben 53 jaar en van huis uit ben ik econoom. In mijn loopbaan heb ik een flink aantal jaar gewerkt als adviseur. Ik hielp bedrijven en andere organisaties bij het ontwikkelen en praktisch realiseren van nieuwe marktstrategieën. Regelmatig heb ik gewerkt voor brancheverenigingen. Ik heb zo ervaring opgedaan met het management van verschillende verenigingen. Iets wat in mijn huidige rol goed van pas komt. Daarnaast heb ik diverse managementrollen vervuld. In mijn laatste functie was directeur van Connekt, een brancheplatform in de mobiliteit en logistiek. Mijn rol voor de textielverzorging is hiermee vergelijkbaar. Met het team, het nieuwe kantoor, en de prettige contacten die de afgelopen tijd al zijn opgebouwd heb ik veel zin aan de slag te gaan.

Bianca van der Hoeven

 

 

Ik ben sinds oktober 2022 werkzaam bij M&P en nu bij Linssen Bureauservices. Mijn loopbaan is zo’n 35 jaar geleden begonnen in de techniek als automonteur. Daarna heb ik veel verschillende soorten functies bij diverse bedrijven gehad, onder andere bij een ingenieursbureau, op petrochemische bouwplaatsen en in de makelaardij. Bij mijn laatste werkgever, een theegroothandel, heb ik 14 jaar gewerkt als theeblender en theeproever en daarnaast verrichtte ik allerhande administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden. In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig, lees ik graag een goed boek, en vind je mij veel buiten in de natuur. Bij Linssen Bureauservices kun je bij mij terecht voor Netex, Vematex en het vakblad Textielbeheer.

Ron Wezeman

 

 

Ik heb ruim 10 jaar bij M&P gewerkt en ga nu verder bij Linssen Bureauservices. Bij M&P begonnen als ICT / Systeembeheerder met in de jaren steeds meer taken erbij. Zo doe ik ook de opmaak van het vakblad Textielbeheer. Mijn loopbaan is heel divers. Ik ben ooit begonnen bij Sanquin (bloedbank) als Klinisch Chemisch Analist. Daarna een tijd gewerkt in de offshore industrie bij Fischcon. Vervolgens bij Dr. van Haeringen Laboratorium B.V. gewerkt als DNA medewerker. Via bloed, olie (machine) digitaal gegaan. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen en toeren (inter)nationaal.

Margie Ferdinandus

 

 

Ik ben woonachtig in Rotterdam en sinds 2 oktober werkzaam bij M&P in Ophemert als managementassistente en contactpersoon voor FTN en CITV. Voorheen heb ik ruim 30 jaar gewerkt in het bankwezen en in het onderwijs, waarin ik een administratieve en ondersteunende functie had. Naast mijn werk bij Linssen Bureauservices ben ik graag op pad met mijn eigen foodtruck waarmee ik catering aan huis verzorg. Tijdens de afgelopen bijeenkomsten heb ik al met een aantal van jullie kennis mogen maken; deze leuke kennismaking én de uitdaging, de veelzijdige werkzaamheden bij Linssen Bureauservices in te vullen, motiveren mij om met veel plezier aan de slag te gaan.

Greta van Buuren

 

Sinds februari 2022 werk ik voor M&P en nu Linssen Bureauservices als zelfstandig procescoördinator met als aandachtsgebieden NETEXCARE en het Trainingscentrum Textielverzorging. In mijn loopbaan tot nu toe, vervulde ik een breed scala aan ondersteunende functies in zowel het publieke als commerciële domein. Naast mijn werk voor Linssen Bureauservices heb ik een eigen coachings praktijk in mijn woonplaats Culemborg. In mijn vrije tijd hou ik van studeren en kennis vergaren. Mijn absolute nummer 1 hobby is muziek, zowel actief als passief.

Lees meer artikelen in deze categorie