Goed bezochte NETEX ontmoetenmiddag bij Wasserij Vendrig

mrt 4, 2024 | Ondernemen

De eerste NETEX-bijeenkomst van 2024 was zaterdag 27 januari een feit. En wat voor een feit. De opkomst was groot, zo’n twintig stomerijen hadden zich aangemeld met in totaal meer dan 30 aanwezigen. De bedoeling van deze ontmoetenmiddag was om, naast het even onthaasten, elkaar in een ontspannen setting te ontmoeten.

De NETEX leden werden bij Wasserij Vendrig in de showroom (Scala) ontvangen. Na een hartelijk welkomstwoordje door de voorzitter van NETEX, Niels Pols, was er een rondleiding door de wasserij van Rudolf Vendrig. De groep werd in drieën gesplitst. De rondleidingen werden verzorgd door Edwin van Rooij (hoofd technische dienst), Patrick Vlooswijk (financieel directeur) en Rudolf Vendrig (algemeen directeur).

Na de rondleiding wandelde het gezelschap naar WAUWcloset, een kledingverhuurbedrijf dat gerund wordt door Hanh Vlooswijk. Zij gaf een mooie presentatie over haar bedrijf dat nieuwe, kwalitatief hoogwaardige merkkleding verhuurt. Men kan bij WAUWcloset langskomen om kleding uit te zoeken, maar ook voor stijladvies, een kennismakingssessie of een workshop. Gehuurde kleding kan ook online uitgezocht en opgestuurd worden. Na het dragen kan de kleding ongewassen geretourneerd worden. WAUWcloset zorgt voor de reiniging en eventueel herstel van de kleding.

Na de presentatie werden de champagneflessen geopend om met elkaar te proosten op de start van een nieuw mooi jaar.

Tijdens deze middag werd ook afscheid genomen van Ab Alblas. Hij heeft zich jarenlang voor NETEX ingezet en heeft veel betekend voor de vereniging. Hij zat in diverse besturen en stond altijd paraat met zijn ideeën. Ab gaf nog een toespraak en haalde anekdotes van vroeger aan en sprak zijn ideeën uit over waar het volgens hem allemaal om draait in de stomerij en dat is service en een luisterend oor voor de klant. Met deze basis, en een gezonde dosis ondernemerschap is en blijft het stomerijvak een prachtig vak met veel kansen. Aan het eind van zijn toespraak werden Ab en zijn vrouw Geertje in het zonnetje gezet met een woord van dank namens NETEX door Arthur Linssen van het secretariaatsbureau.

Het was een gezellige middag die zeker als geslaagd mag worden beschouwd.