Goed bezochte NETEX Ont-Moetenmiddag bij Wasserij Vendrig

feb 2, 2024 | Nieuws

De eerste NETEX bijeenkomst van 2024 was zaterdag 27 januari een feit. En wat voor een feit. De opkomst was groot, zo’n twintig stomerijen hadden zich aangemeld met in totaal meer dan 30 aanwezigen. De bedoeling van deze Ont-Moetenmiddag was om, naast het even onthaasten, elkaar in een ontspannen setting te Ont-Moeten.

De NETEX leden werden eerst bij Wasserij Vendrig in de showroom ontvangen. Na een hartelijk welkomstwoordje door de voorzitter van NETEX, Niels Pols, was er een rondleiding door de wasserij van Rudolf Vendrig.

Na de rondleiding wandelde het gezelschap naar WAUWcloset, een kledingverhuurbedrijf dat gerund wordt door Hanh Vlooswijk. Zij gaf een mooie presentatie over haar bedrijf dat nieuwe, kwalitatief hoogwaardige merkkleding verhuurd. Men kan bij WAUWcloset langskomen voor stijladvies, een kennismakingssessie of een workshop. Gehuurde kleding kan opgehaald worden of naar een adres gestuurd worden. Na het dragen kan de kleding ongewassen geretourneerd worden. WAUWcloset zorgt voor de reiniging en eventueel herstel van de kleding.

Na de presentatie werden de champagneflessen geopend om met elkaar te proosten op een mooi jaar. Het was een gezellige middag die zeker als geslaagd mag worden beschouwd.