Kom ook naar de WorkSopDag van NETEX

feb 1, 2023 | Onderzoek

Dit jaar wordt een interessant program-ma van workshops georganiseerd voor alle leden van NETEX. Mede door het succes van de bijeenkomst op zaterdag 5 november 2022 is besloten om de bijeenkomsten voor NETEX dit jaar iets anders op te zetten. In het voorjaar twee korte workshops, vergelijkbaar met de bijeenkomst in november en in het najaar de WorkSopDag.

In iedere bijeenkomst staan ontmoeten, het uitwisselen van kennis en ervaring en inzichten voor een succesvolle bedrijfsvoering centraal. Deskundigen praten u bij en er is veel ruimte gereserveerd om met de sprekers en uw collega-ondernemers ideeën uit te wisselen.

Workshop Energie-inkoop en -transitie – maart 2023

Tijdens de bijeenkomst eind 2022 werd meer dan duidelijk dat energie-inkoop een belangrijk onderwerp is voor veel ondernemers. In deze workshop gaan we hier dieper op in. Wat zijn de mogelijkheden? Waarop moet u letten bij de inkoop van energie? En natuurlijk wordt ook ingegaan op de relatie tussen energie inkoop en de energietransitie. Een workshop met praktische informatie die direct toepasbaar is in uw onderneming.

Workshop Commercie – mei 2023

Deze bijeenkomst krijgt u tips en inzichten voor de commercie van uw bedrijf. Wat zijn trends in de markt? Hoe bereik je nieuwe klanten? Waar liggen kansen in de markt? En hoe zorg je dat potentiële klanten voor jouw bedrijf kiezen?

WorkSopDag investeren voor de toekomst – najaar

In het najaar volgt een dag waarin we alle vragen die spelen bij het nemen van investeringsbeslissingen aan de orde stellen. Wat betekent de energietransitie? We moeten van het gas af. Moet ik nu al in waterstof, warmtepompen of nog andere bronnen investeren? Wat wordt verwacht over de omgang met water, de kosten van water en het afvalwater? Hier gaat het om de slimme keuzes die u nu kunt maken om toekomstbestendig te zijn.

Zodra de exacte data bekend zijn, informeren we u hierover. We zien uit naar goede gesprekken.