Fristads lanceert nieuw concept milieuvriendelijke werkkleding

mei 2, 2024 | Nieuws

De Zweedse werkkledingfabrikant Fristads lanceert een compleet nieuwe werkkledingcollectie, speciaal ontworpen om te voldoen aan de vraag van klanten buiten Scandinavië en tegen een aantrekkelijke prijs. Het Forsbo-concept bestaat uit kledingstukken met een strak ontwerp en eigentijdse pasvorm, die profilering makkelijker maken. De meeste kledingstukken in het concept zullen een Environmental Product Declaration (EPD) krijgen en zijn milieubewust ontwikkeld om zo de impact op het milieu te minimaliseren.

De kleding van Forsbo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en alle kleding is goedgekeurd voor de industriële wasserij. De broeken en jacks kunnen eenvoudig gecombineerd worden om een unieke en uniforme look te creëren, en alle kledingstukken zijn ontworpen om makkelijk te kunnen profileren.

Fristads werkt al jaren aan het updaten van het assortiment om milieuvriendelijker te worden. In 2019 lanceerden ze de eerste kledingstukken in de sector met een Environmental Product Declaration (EPD) en sindsdien zijn ze ook overgegaan op milieuvriendelijkere materialen voor verschillende van hun bestsellers om zo hun impact op het klimaat te verkleinen.

Lees meer artikelen in deze categorie