Fornet start tweede locatie met overname stomerij en wassalon Buitenveldert 

mrt 15, 2024 | Nieuws

Persbericht

Amsterdam, 14 maart 2024

Fornet – een modern stomerij, wasserij & kleermaker concept – heeft de iconische Stomerij & Wassalon Buitenveldert overgenomen. Een spannende volgende stap in het opbouwen van een vertrouwd merk in textielverzorging.

Na een succesvol eerste jaar op de Zuidas in Amsterdam is een groeiplan gemaakt. De overname van Stomerij & Wassalon Buitenveldert past in dat plaatje. Het stelt Fornet niet alleen in staat om het service aanbod uit te breiden, maar ook om de lokale community in Amsterdam Zuid beter van dienst te zijn met hun hoogwaardige service.

Leon Wennekes, mede-oprichter en directeur, is enthousiast over de nieuwe stap: “De overname van Stomerij & Wassalon Buitenveldert is een mijlpaal voor de verdere ontwikkeling van Fornet. De klantenportefeuille en het kwaliteitsniveau kwamen overeen met onze locatie op de Zuidas dus een perfecte match. Met dergelijke overnames kunnen we de traditionele ‘warme’ winkel weer nieuw leven inblazen.”

Stomerij & Wassalon Buitenveldert staat bekend om vakmanschap en persoonlijke service, het bedrijf levert al meer dan 60 jaar reinigingsservices in de community. Clemmie Evers-Engelhart, eigenaresse en directrice, is blij met de overname. “Ik was op zoek naar een betrouwbare partij die onze gewaardeerde klanten op hetzelfde kwaliteitsniveau kon bedienen en Fornet sloot hier naadloos op aan.”

Over Fornet
Al sinds 1997 heeft het merk Fornet ervaring met textielverzorging. Door middel van reiniging (vlekverwijdering) en reparatie gaat kleding langer mee en zo wordt de textielafvalberg verkleind. Fornet is een corporate startup opgericht door Leon Wennekes in samenwerking met het Aziatische Fornet waar het bedrijf al 1900+ winkels heeft. Het merk levert innovatieve & duurzame textile care services aan particulieren, corporate offices en MKB bedrijven.

Lees meer artikelen in deze categorie