CleanLease is haar klanten beter van dienst met ERP-software

sep 4, 2023 | Innovatie

Op woensdag 5 juli 2023 werd in Eindhoven formeel de handtekening gezet onder de overeenkomst tussen CleanLease en ABS Laundry Solutions. Met de implementatie van het ERP software systeem, heeft CleanLease de wens om een eenduidige en gestandaardiseerde manier van werken voor alle vestigingen in Nederland en België geconcretiseerd.

Bart Zacht, directeur IT bij CleanLease vertelt: “De handtekening onder de contracten is een formele bestempeling van het reeds opgestarte partnership tussen CleanLease en ABS. De intensieve samenwerking gedurende de implementatie bewijst de juiste basis voor dit partnership. Wij kijken met vertrouwen uit naar de verdere samenwerking en toegevoegde waarde die we daarmee kunnen leveren naar onze klanten in de keten.”

Middels ABSSolute worden de contracten, alle logistieke afspraken en het magazijnbeheer bij de duurzame textielverzorger ondersteund. De applicatie omvat ook de (UHF) RFID concepten, mobiele- en weboplossingen inclusief facturatie en managementrapportage. Dankzij een innovatieve instelling, professionele samenwerking en doordachte projectcommunicatie (zowel intern als naar klanten) is het project inmiddels in een vergevorderd stadium.

Het strategische partnerschap tussen CleanLease en ABS vormt een solide basis voor een optimale dienstverlening naar klanten en ondersteunt toekomstige groei. Zacht concludeert: “Met de implementatie van ABSSolute zetten we een grote stap in de integratie van onze bedrijven en het biedt ons de basis om verder te optimaliseren en digitaliseren, waardoor we onze klanten op een efficiënte, betrouwbare en innovatieve manier kunnen bedienen.”

V.l.n.r. Bart Zach (CleanLease), Peter van Kessel (ABS Laundry Business Solutions) en Theo Lantinga (CleanLease)

Lees meer artikelen in deze categorie