Christeyns ontwikkelt nieuwe oplossing voor hulp op afstand

apr 4, 2024 | Nieuws

Onlangs is Christeyns gestart met een nieuw concept voor hulp op afstand: Christeyns Connect.
Dit concept is ontwikkeld om op afstand te helpen bij het snel identificeren en oplossen van eventuele problemen dankzij een realtime samenwerking tussen de medewerkers op locatie en de experts op afstand. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van smart glasses-technology.

“De introductie van Christeyns CONNECT is meer dan slechts een stap voorwaarts, het is een sprong naar een nieuw tijdperk van ondersteuning, waarin duurzaamheid centraal staat”, zegt Peter Bauwens, Vice President Laundry Technology Europe. “Deze tool is een game-changer en biedt naadloze assistentie op afstand die niet alleen de klus sneller klaart, maar onze klanten ook kostbare tijd en middelen bespaart.”

Door de Christeyns CONNECT software op de goedgekeurde RealWear smart glasses te activeren, kunnen experts op afstand via video- en audiostreaming in realtime zien wat de technische dienst op de wasserij locatie ziet. De monteurs krijgen instructies die in hoge kwaliteit worden weergegeven. Het systeem werkt handsfree, zodat monteurs efficiënt en veilig kunnen werken.

Klanten kunnen de applicatie niet alleen gebruiken voor het oplossen van problemen, maar ook voor interne training, communicatie tussen locaties en procesoptimalisatie. Dit illustreert het potentieel van de applicatie om activiteiten te stroomlijnen en samenwerking over organisatorische grenzen heen te verbeteren. Klanten kunnen ook andere leveranciers uitnodigen om in te loggen op het Christeyns CONNECT-platform, wat naadloze communicatie en live videostreaming mogelijk maakt.

Meer informatie is te vinden via de website of op deze flyer.

Lees meer artikelen in deze categorie