CBASSS kondigt voorverkoop duurzame sneakers aan

jun 7, 2024 | Nieuws

CBASSS is een baanbrekende start-up op het gebied van duurzame sneakeroplossingen. Met aandacht voor de dringende noodzaak van een duurzamere aanpak in sneakerproductie, kondigt CBASSS met trots de voorverkoop aan van haar exclusieve, gelimiteerde duurzame sneakers tegen een speciale introductieprijs via het crowdfundingplatform CrowdAboutNow.

Oproep tot verandering
Al lange tijd wordt de sneakerindustrie geassocieerd met vervuiling, overmatige consumptie en onhoudbarae praktijken. CBASSS gaat hier tegenin met sneakers voor een bewustere toekomst. De duurzaamheid waarvoor CBASSS staat is terug te zien in ieder aspect van het productieproces: van materiaalinzameling tot verpakking en levering.

Exclusieve voorverkoop
Sneakerliefhebbers kunnen voor een beperkte tijd de eerste Original Sneaker van CBASSS kopen tegen een speciale introductieprijs via CrowdAboutNow. Dit biedt niet alleen vroege toegang tot de sneakers, maar ondersteunt ook de eerste professionele productierun. Binnen een week na lancering heeft CBASSS 50% van het financieringsdoel bereikt, wat bewijst dat er zowel vraag is naar de sneakers als steun vanuit de gemeenschap.

Samenwerkingen
CBASSS werkt samen met verschillende partners om duurzaamheid te garanderen en de positieve impact te vergroten. Deze partners zijn onder andere:

  • Velocity: Biedt milieuvriendelijke transportoplossingen
  • Boxo: Levert circulaire verpakkingsmaterialen
  • Primal: Zorgt voor innovatieve binnenzolen (en hotelslippers)

Een van de opvallende kenmerken van CBASSS is het gebruik van unieke materialen zoals hoogwaardige alpacawol als een natuurlijke vervanging voor synthetisch schuim. Alpacawol is hypoallergeen, geurbestendig, UV-bestendig, waterbestendig en biedt superieure thermische regulatie. Daardoor is het een ideaal materiaal is voor comfortabele, duurzame schoenen.

Meer informatie over CBASSS, hun missie en het productieproces is te vinden op de website.