Adverteren via Textielservice: zowel on- als offline de juiste boodschap bij de juiste doelgroep

mrt 7, 2024 | Nieuws

Shoppen, streamen, social media: een groot deel van de mediaconsumptie speelt zich af op het internet. Online advertenties plaatsen is dus niet meer dan logisch. Het is gemakkelijk, snel en relatief voordelig. Maar de juiste plek vinden voor deze advertenties is ingewikkelder. Een advertentie werkt tenslotte alleen als de juiste mensen deze te zien krijgen.

De textielverzorgingsbranche als doelgroep
Ambities om een propositie in de textielverzorging te promoten? De juiste advertentie laten zien bij de juiste doelgroep, op de juiste plaats (en idealiter op het juiste moment) is een must om de advertentie effectief te laten zijn. Voor wat betreft de textielverzorgingsbranche als doelgroep biedt Textielservice een oplossing.

Textielservice biedt advertentiemogelijkheden aan op de website, het wekelijkse e-News én in het geprinte vakblad. Het bereik van Textielservice omvat daarbij niet alleen de gehele textielverzorgingsbranche, maar ook gerelateerde partijen als de overheid, opleiders, adviseurs en onderzoekers. Uiteraard kunnen adverteerders ook gebruik maken van een combinatie tussen vakblad, e-News en website om hun doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

De website
Adverteren op de website biedt een breed bereik, en stelt adverteerders in staat hun boodschap effectief online over te brengen en potentiële klanten te bereiken op een interactieve manier.

e-News
Advertenties in e-News berichten worden iedere week rechtstreeks naar de inbox van abonnees verstuurd, wat zorgt voor een persoonlijke vorm van communicatie. E-News heeft maar liefst 1050 abonnees.

Het vakblad
Adverteren in het vakblad biedt directe toegang tot een geïnteresseerd publiek, en is dan ook een effectieve manier om gedetailleerde informatie te verstrekken over producten of diensten aan potentiële klanten. De oplage ligt rond de 1100.

Over Textielservice.info
Textielservice.info is het online kennisplatform van de textielverzorgingsbranche. Het bevat een breed spectrum aan nieuws dat varieert van wekelijkse actualiteiten tot achtergrondartikelen en kennisdossiers.

Dit kennisplatform richt zich op de mensen die werken in de textielverzorgingsbranche: de Nederlandse stomerijen, wasserijen en hun toeleveranciers. Maar ook mensen die in relatie staan met de branche kunnen er terecht. De site is vrij toegankelijk en bevat relevante informatie voor iedereen die thuis wil raken in de branche. Maandelijks kent het platform ongeveer 2500 bezoekers, die meer dan 7.000 pagina’s bekijken.

Textielservice.info wordt uitgegeven door Linssen Bureauservices in opdracht van de Stichting Vakblad Textielbeheer namens de drie brancheverenigingen FTN, NETEX en VEMATEX. Samen vertegenwoordigen zij met meer dan 500 bedrijven de Nederlandse textielverzorging, die met ca 10.000 mensen een totaalomzet genereert van circa 1 miljard euro per jaar.

Tarieven en aanvullende informatie, zijn hier te vinden. Uiteraard denkt Textielservice ook graag mee voor de juiste oplossing. Contact opnemen kan via 085 – 902 93 86 of info@textielservice.info.