ABS Laundry Business Solutions introduceert robotica-integratie met ABSSolute

apr 22, 2024 | Nieuws

Robotisering is een trend die niet meer weg te denken is uit de wasserij. Steeds meer onderdelen van het bedrijfsproces stellen zich in op de komst van robots. Ook software everancier ABS sluit hierop aan. In een film presenteren de samenwerkende leveranciers in een project hoe bij Rentex een nieuwe robot in gebruik is genomen.

Op de afdeling Linnenverpakking van Rentex in Bolsward trekt de AGV Movexx containers en stopt op alle inpakpunten zoals gedefinieerd in ABSSolute. Aan de kant van de kledingdiensten voert ABSSolute naadloos gegevens door naar het Metricon/JENSEN-systeem voor sortering, gevolgd door het automatisch laden van containers.

Een op maat gemaakte robot van DBM International neemt alle repetitieve containerlaadtaken voor zijn rekening. Op basis van ABSSolute product-/volume-informatie worden de uniek geïdentificeerde containers gevuld. Zodra dat is gebeurd, worden leveringsdocumenten gegenereerd, afgedrukt en bijgevoegd en de AGV brengt de gevulde containers naar het expeditiegebied.

Bekijk de video

Rentex werkt al bijna 30 jaar met ABS-oplossingen, van linnengoed, kleding tot residentiële diensten.

Lees meer artikelen in deze categorie