TBR schenkt Ergon een Anna Paulownaboom, investeren in duurzaamheid loont altijd

feb 15, 2024 | Nieuws

In een gebaar van duurzame betrokkenheid schenkt TBR Solutions een Anna Paulownaboom aan Ergon, als onderdeel van hun recente samenwerking aan een baanbrekend wasserijproject. Deze unieke boom, ook bekend als de oxytree, staat symbool voor de zaden van verandering die geplant worden voor een stralende toekomst. 

Het cadeau aan Ergon 
De Anna Paulownaboom, is geen gewone boom. Met eigenschappen die verder gaan dan het esthetische, neemt deze snelgroeiende boom tien keer meer CO2 op dan andere bomen en produceert hij grotere bladeren, waardoor er meer zuurstof vrijkomt. Het blad van de boom kan zelfs een indrukwekkende doorsnede van een meter bereiken. De boom, die wordt geplaatst bij Ergon, draagt een inspirerende boodschap op het bord die de gezamenlijke inzet voor een duurzamere toekomst benadrukt: 

TBR: ‘Plant nu de zaden van verandering en oogst een stralende toekomst; investeren in duurzaamheid loont altijd.’ 

Ergon’s streven naar duurzaamheid 
Als toonaangevende speler in milieubewuste en sociale verantwoorde werkvoorziening, heeft Ergon een nieuw tijdperk ingeluid met de bouw van een geheel nieuwe wasserij. De samenwerking met TBR Solutions heeft geresulteerd in een innovatief en duurzaam wasserijconcept dat niet alleen emissievrij is, maar ook garant staat voor een comfortabele en gezonde werkomgeving voor het de mensen die werken bij Ergon.  

Door gebruik te maken van hoog-efficiënte warmtepomptechnologie en andere geavanceerde apparatuur wordt het gebruik van fossiele brandstoffen volledig uitgebannen in het wasproces. Het project omvat een gedetailleerde aanpak, waarbij restenergie slim wordt benut om niet alleen het gebouw te koelen, maar ook een emissievrije verwarmingsmethode aan te bieden, met de nadruk op het welzijn van het personeel. Hierover lees je meer in de projectbeschrijving: https://tbr-solutions.nl/emissievrij-produceren/ 

Lees meer artikelen in deze categorie